Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Οι αγρότες συνεχίζουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις - Κατεβαίνουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Kλειστή επ’ αόριστον παραμένει η διασταύρωση «Πράσινα Φανάρια» κοντά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από αγρότες και κτηνοτρόφους της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης.

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων και η πρόσβαση στο αεροδρόμιο γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στο μπλόκο σχεδιάζουν αύριο να πραγματοποιήσουν πορεία στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και χωρίς να κλείνουν τον δρόμο και να κατευθυνθούν στον επιβατικό σταθμό για συμβολική διαμαρτυρία.

 

 

Με 30 τρακτέρ θα μπουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αύριο στις 14.00 αγρότες και κτηνοτρόφοι από το μπλόκο Δερβενίου στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας.

Την ίδια ώρα αυξάνονται τα τρακτέρ στις πλατείες του Αγίου Μάμα και της Τρίγλιας. Όπως ανέφεραν στο halkidikinews.gr οι αγρότες του Αγίου Μάμα τα 30 τρακτέρ που βρίσκονται στην πλατεία μεταφερθούν πιθανόν αύριο στον κόμβο επί της επαρχιακή οδού μέχρι τον κόμβο στο ύψος της Νισάν. 

 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα