Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

H Μαρία Λαθούρη Πάργα υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σιθωνίας

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Σιθωνίας Κυπαρίσση Ντέμπλα είναι η Μαρία Λαθούρη Πάργα. 

"Με εμπειρία και όραμα θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να αναδείξουμε τον Δήμο Σιθωνίας ανταγωνιστικό, ανθρώπινο και κοινωνικά δίκαιο"ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Λαθούρη Πάργα. 

 

Η Μαρία Λαθούρη Πάργα ζει στη Συκιά και  είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

 

Είναι Δημοτική Σύμβουλος Σιθωνίας από το 2011 και έχει διατελέσει μεταξύ άλλων αναπληρώτρια Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος στην Α.Ε. Αναπτυξιακή – Τουριστική Επιχείρηση, μέλος του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Σιθωνίας και μέλος της Ε.Δ.Π της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ.

 

Δραστηριοποιήθηκε κοινωνικά και πολιτιστικά από τη θέση του Προέδρου και του μέλους  σε διάφορους Συλλόγους, ανέλαβε πρωτοβουλίες και στήριξε ανθρωπιστικές αποστολές (ΙΡΑΚ – Γιατροί χωρίς σύνορα).

 

Συνεργάστηκε με ιατρικούς φορείς με στόχο την υγειονομική κάλυψη των κατοίκων της περιοχής της ΔΕ Τορώνης με δωρεάν εξετάσεις (κινητές μονάδες). Παράλληλα συνέβαλε στη δημιουργία τραπεζών αίματος στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα