Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Ελένη Λογοτριβή υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του Απ. Τζιτζικώστα

Η Ελένη Λογοτριβή δεν είναι καινούρια στην Αυτοδιοίκηση. Στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης εξελέγη Δημοτική σύμβουλος στη Σιθωνία με Δήμαρχο τον Γιάννη Τζίτζιο και από το 2011 ασχολήθηκε και γνωρίζει τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της Χαλκιδικής. Εξάλλου,  διατέλεσε με επιτυχία Αντιδήμαρχος, σ΄ έναν απαιτητικό τομέα, αυτόν της Καθαριότητας και της Ύδρευσης - Αποχέτευσης, ενώ ασχολήθηκε επισταμένα με την κοινωνική μεριμνά και την υγεία. 

 

«Συστρατεύομαι  με την ισχυρή ομάδα του Απόστολου Τζιτζικώστα ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλός Κεντρικής Μακεδονίας, αποδεχόμενη την τιμητική πρόσκλησή του. Στόχος είναι  να συνεχιστεί το πλούσιο έργο της σημερινής Περιφερειακής Διοίκησης. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι ένας τόπος ευλογημένος και είναι ανάγκη να συνεχιστεί η αναπτυξιακή του τροχιά. 

Θα εργαστώ με ευθύνη, ήθος και ανιδιοτέλεια για να καταστήσουμε τη Χαλκιδική ελκυστικότερο τόπο για επενδύσεις και απασχόληση, να αυξήσουμε την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, να διασφαλίσουμε το αύριο για τις νέες και τους νέους μας. Πρέπει να πετύχουμε άλμα ανάπτυξης και ποιότητας ζωής για την Χαλκιδική στο άμεσο μέλλον» ανέφερε η κ. Λογοτριβή. 

 

Η Ελένη Λογοτριβή γεννήθηκε στον Νέο Μάρμαρα όπου και κατοικεί μόνιμα με την οικογένεια της και είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών.

Είναι Ιατρός Βιοπαθολόγος και έχει μόνιμη θέση στο Κέντρο Υγείας του Άγιου Νικόλαου με θέση Διευθυντή. Επίσης ασκεί καθήκοντα αναπληρώτριας Διευθύντριας του Κέντρο Υγείας Άγιου Νικόλαου.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα