Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Tα πρώτα γυναικεία ονόματα υποψήφιων στο συνδυασμό του Μανώλη Καρρά

Ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας και υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Καρράς, ανακοίνωσε την ημέρα της γυναίκας τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του "Νέα Προποντίδα - Σύγχρονος Δήμος".

 

Ο κ. Καρράς αναφέρει:

"Ημέρα της Γυναίκας σήμερα, ημέρα αναφοράς στη ζωή, στη γέννηση, στη διάρκεια. Είναι μέρα τιμής για όλο το ανθρώπινο γένος, καθώς η Γυναίκα είναι ο φορέας που το διατηρεί και το διαιωνίζει.

Γυναίκα, λέξη γένους θηλυκού, όπως και η ζωή, η γέννηση, η ελπίδα, η θέληση, η εγκαρτέρηση, η δύναμη, η υπομονή, η αγάπη, η θαλπωρή, η αγκαλιά, η τρυφερότητα, η πίστη, η ανιδιοτέλεια, η αφοσίωση. Αλλά και πόσες ακόμη λέξεις που όλες κρύβουν μέσα τους δύναμη, ενέργεια, προοπτική. Όλες είναι λέξεις θηλυκές και τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Οι Γυναίκες, έχουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην κοινωνία, αυτόν της μητέρας. Όμως, παράλληλα είναι πολύτιμοι ανθρώπινοι, παραγωγικοί πόροι, τους οποίους ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή, δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους βάζουμε στο περιθώριο. Έχουν λοιπόν πολλαπλό ρόλο. Κοινωνικό, αναπτυξιακό, οικονομικό. Οι Γυναίκες μπορούν να πετύχουν πολλά. Μπορούν να μεγαλουργήσουν σ’ οποιοδήποτε τομέα της επαγγελματικής κι εν γένει της δημόσιας ζωής, αποδεικνύοντας τη σημασία της Γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία. 

Γι’ αυτό σήμερα 8 Μαρτίου, Παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις Γυναίκες, με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τα πρώτα γυναικεία ονόματα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στο συνδυασμό μας «Νέα Προποντίδα- Σύγχρονος Δήμος», θέλοντας να δείξουμε ότι πιστεύουμε ακράδαντα στις δυνατότητες, τις ευαισθησίες και τη δημιουργικότητά τους. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα υπόλοιπα ονόματα υποψηφίων ανδρών και γυναικών, δημοτικών και τοπικών συμβούλων που στελεχώνουν το υπόλοιπο ψηφοδέλτιό μας. 

Οι υποψήφιες του συνδυασμού μας είναι όλες αξιόλογες, επιστήμονες, επαγγελματίες, εργαζόμενες, νοικοκυρές. Έχοντας σαν εφόδια την αγάπη και την αγωνία για το μέλλον του τόπου μας καθώς και την έμπνευση, διάθεση και δίψα για προσφορά στο κοινό καλό, στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό μας.

Πιστεύω στο ταλέντο τους και στο δυναμισμό τους, στο όραμα και τη θέληση τους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να γίνει ο Δήμος Νέας Προποντίδας, όπως πραγματικά τον ονειρευόμαστε, τον θέλουμε και του αξίζει!

Αγαπητές μου Κυρίες.

Βουγαδάκη Μαριάννα

Δαλαμπίρα Καλλιόπη (Πίτσα)

Ζουμπουλίδου- Χατζηστογιάννη Ελένη

Κασσαμανώλη Παναγιώτα

Κεφάλα Ελευθερία

Κοντογιάννη Δήμητρα

Κουσουλάκη Ελπινίκη (Νίκη)

Λιόλιου Ευαγγελία

Μαστορή Βασιλική 

Μαστραλέξη - Αρβανίτη Δέσποινα

Μηκέ -Τσέλιου Χριστίνα

Νικολαΐδου Ελένη (Λένα)

Ντουμάνογλου- Ξανθοπούλου Ευαγγελία (Λίτσα)

Παπαδοπούλου Γραμματική

Πέσχου Αθανασία

Ραμανδάνη Δέσποινα

Τσιρίμπαση Δωροθέα (Δώρα)

(καθώς κι όσες ακόμα θέλετε να πλαισιώσετε το ψηφοδέλτιό μας που ακόμα παραμένει ανοικτό σε όποιες θέλουν και μπορούν να προσφέρουν).

Είμαι σίγουρος ότι θα αγωνιστείτε με όλες σας τις δυνάμεις για την προκοπή του τόπου και θα είστε αντάξιες της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας.

Είναι ιδιαίτερη τιμή που σας έχω μαζί μου στο ψηφοδέλτιο μου και σας εύχομαι από καρδιάς , καλό αγώνα και καλή επιτυχία!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα