Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανάδειξη της παραλίας της Ν.Καλλικράτειας με 3,2 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου: “Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Ν. Καλλικράτειας” μεταξύ του Δημάρχου Νέας Προποντίδας, Εμμανουήλ Καρρά και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας “Τεχνική Ανάπτυξη ΑΤΕΒΕ”.

 

Το έργο, με προϋπολογισμό  δημοπράτησης 3.200.000,00€, αφορά στην ανάδειξη της παραλίας του οικισμού αλλά περιλαμβάνει και την κατασκευή πλακοσκεπούς αγωγού αποχέτευσης ομβρίων υδάτων.

 

Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Ν.Καλλικράτειας έχει ως σκοπό να προσδώσει στην λεωφόρο Νίκης ένα νέο χαρακτήρα, που θα εξασφαλίσει την ελευθερία κίνησης των πεζών σε όλο το παραλιακό μέτωπο και την ομαλή συνύπαρξη πεζών και οχημάτων.

Παράλληλα με τις εργασίες ανάπλασης στην λεωφόρο Νίκης θα δημιουργηθεί υπόγειος πλακοσκεπής αγωγός για την παραλαβή των ομβρίων υδάτων. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα