Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα 9/1 στη Χαλκιδική

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε ολόκληρο τον Δήμο δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Από το ΝΠΔΔ "Αριστοτέλης" αντίστοιχα ανακοινώνεται ότι οι παιδικοί σταθμοί σε όλο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου.

 

ΔΗΜΟΣ Ν.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αύριο Δευτέρα 09 Ιανουαρίου, σε όλο το Δήμο Νέας Προποντίδας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Ο Δήμαρχος Κασσάνδρας, εκτιμώντας τις ακραίες καιρικές συνθήκες, τον υφιστάμενο παγετό, καθώς και το γεγονός ότι οι Σχολικές Μονάδες του Δήμου Κασσάνδρας δεν θερμαίνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, έλαβε απόφαση περί μη λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Κασσάνδρας αύριο Δευτέρα 09-01-2017.

 

ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Δημοτική Ενότητα Τορώνης του Δήμου Σιθωνίας, οι σχολικές μονάδες όλων των Βαθμίδων Εκπαίδευσης στη Συκιά, στη Σάρτη και στην Τορώνη, θα παραμείνουν κλειστές αύριο.

Στη Δημοτική Κοινότητα Μεταγγιτσίου το Δημοτικό Σχολείο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του μία ώρα αργότερα από τη συνήθη. 

 

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεων και παγετού), όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου, σε δομές τόσο της Πρωτοβάθμιας (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία), όσο και σε δομές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια), καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα