Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου στην πληγείσα περιοχή της Σιθωνίας -ΦΩΤΟ-

Τις καμένες περιοχές της Σιθωνίας επισκέφθηκε η βουλευτής Αττικής και Υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, Εύη Χριστοφιλοπούλου, προσκεκλημένη της Ν.Ε ΚΙΝ.ΑΛ Χαλκιδικής.                          

H κ. Χριστοφιλοπούλου ενημερώθηκε διεξοδικά από τους αντιδημάρχους Σιθωνίας, Κυπ. Ντέμπλα και Νίκο Χριστοδούλου για την αντιμετώπιση της φωτιάς και τη διαχείριση της επόμενης μέρας.

Ο διοικητής της ΠΥ Χαλκιδικής, Δημήτρης Καρασαββίδης εξήγησε το πως αντιμετωπίστηκε η πυρκαγιά και τις συνθήκες που υπήρχαν, ενώ η ίδια περιόδευσε εντός των καμένων εκτάσεων με όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ν.Μαρμαρά. 

Η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν παρεμβάσεις από την πλευρά του κόμματος για τη φωτιά στη Σιθωνία και την επόμενη μέρα για την πληγείσα περιοχή. 

 

Την κ. Χριστοφιλοπούλου συνόδευαν ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Χαλκιδικής, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο πρώην υπουργός Χρήστος Πάχτας και άλλα στελέχη του Κινήματος στη Χαλκιδική.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα