Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προσφορά στην Αστυνομική Δ/νση Χαλκιδικής

Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής επισκέφθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέτοχοι της Εταιρείας ¨MED SEA HEALTH A.E.¨, που δραστηριοποιείται στη Χαλκιδική στον τουριστικό τομέα, με ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Παλιουρίου.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής Ταξίαρχος Αθανάσιος Μπασιούκας υποδέχτηκε και καλωσόρισε στο γραφείο του τον κύριο Ρογκότη Βαλέριο, μέτοχο της ανωτέρω εταιρείας, συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ Γιαννάκη Περικλή, τον Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο Αλέξανδρο Γιαννακίδη.



Σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν η ανιδιοτελής προσφορά τους στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής, για την κάλυψη του κόστους της εξ’ υπαρχής επισκευής ενός υπηρεσιακού οχήματος, το οποίο θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για τις άμεσες και επιτακτικές ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής απένειμε στους παραπάνω εκπροσώπους της εταιρείας αναμνηστική πλακέτα και ευχαριστήριες επιστολές, για την ευγενική τους χορηγία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα