Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συντηρήσεις σε σχολικές μονάδες του Δήμου Κασσάνδρας

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η χρηματοδότηση για την κατασκευή του έργου «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ» προϋπολογισμού 250.000,00€.

 

Το έργο περιλαμβάνει αποκατάσταση φθορών στα σχολικά κτίρια, αντικατάσταση κουφωμάτων, αναβάθμιση συνθηκών υγιεινής, βελτίωση περιβάλλοντος χώρου με την αποκατάσταση φθορών και τη δημιουργία σύγχρονων χώρων με αυξημένα επίπεδα ασφάλειας και λειτουργικότητας (βελτίωση υφιστάμενων και κατασκευή νέων περιφράξεων, τοποθέτηση σύγχρονου τάπητα γηπέδου basket κ.λπ).

 

Με την υλοποίηση του συνόλου των επεμβάσεων αναμένεται η ουσιαστική αναβάθμιση της λειτουργίας των σχολικών υποδομών του Δήμου μας και η επίτευξη ενός σύγχρονου και ασφαλούς περιβάλλοντος διαπαιδαγώγησης των μαθητών.

 

Ο Δήμος Κασσάνδρας συνεχίζει συστηματικά και αποτελεσματικά να αξιοποιεί κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης και να εξασφαλίζει ικανούς οικονομικούς πόρους για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών εκπαίδευσης των σχολικών υποδομών του Δήμου


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα