Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προσφορά από το Στέκι Αλληλεγγύης - Ανταλλαγής Ειδών Πολυγύρου

Σημαντική ποσότητα ειδών ρουχισμού και υποδημάτων πρόσφερε το Στέκι Αλληλεγγύης – Ανταλλαγής Ειδών, που λειτουργεί εδώ και πέντε χρόνια στην Ενορία Αγίου Νικολάου με τη στήριξη του Δήμου Πολυγύρου, για την ενίσχυση του έργου του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο και του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης Ιερισσού.

 

Οι γυναίκες, με την εθελοντική προσφορά και εργασία των οποίων λειτουργεί τα τελευταία χρόνια το Στέκι Αλληλεγγύης – Ανταλλαγής Ειδών και ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Χρήστος Βορδός, παρέδωσαν στους εκπροσώπους των δύο ιδρυμάτων τα προσφερόμενα είδη, που συγκεντρώθηκαν από τους κατοίκους του Δήμου, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει την παραπάνω δομή και την στηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Στέκι Αλληλεγγύης – Ανταλλαγής ειδών λειτουργεί επί της οδού Εμ. Παπά, σε χώρους που διέθεσαν αφιλοκερδώς οι οικογένειες Συμεωνίδη και Κουγιώνη, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Δευτέρα και Πέμπτη 10:00 – 12:00, Τρίτη 18:00 – 20:00.

 

Το Στέκι Αλληλεγγύης στον Πολύγυρο επισκέφθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής Στέλιος Βαλιάνος, όπου συναντήθηκε με τους υπεύθυνους εθελοντές της δράσης. Σε δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Κύριος σκοπός της επίσκεψης μου είναι η ανάδειξη και δημοσιοποίηση του σημαντικού εθελοντικού έργου κοινωνικής διάστασης που επιτελούν τα μέλη της οργάνωσης.

Από τους ιθύνοντες της δομής μου παραδόθηκε σήμερα μια σημαντική ποσότητα ρουχισμού, την οποία με τη σειρά μου θα παραδώσω στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Ιερισσού, το οποίο λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες στο Ίδρυμα Αγάπης στην Αρναία. 

Προσδοκώντας σε μέρες που η κοινωνική πρόνοια θα είναι αποκλειστικά κρατική ευθύνη και όχι αποτέλεσμα της διακριτικής ευχέρειας των συμπολιτών μας, επαινώ τον εθελοντισμό των ανθρώπων αυτών και τους ευχαριστώ εκ μέρους των συμπολιτών  μου."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα