Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έφυγε από τη ζωή ο π.Διοικητής της Πυροσβεστικής, Στέλιος Αμπαράς

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 59 ετών ο πρώην διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής και πρώην Διοικητής της 2ης ΕΜΑΚ, Στέλιος Αμπαράς.

Ο Στέλιος Αμπαράς το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας. 

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον Πολύγυρο, απ΄όπου καταγόταν.  Ο Στέλιος Αμπαράς προσέφερε επί σειρά ετών ακούραστα τις υπηρεσίες του και από διάφορες θέσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις εθελοντικές ομάδες της Χαλκιδικής που τις στήριξε με κάθε τρόπο. 

 

Δεκάδες είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Στέλιου Αμπαρά.

 

-  "Εκ μέρους της Διοίκησης και όλων των μελών του παραρτήματος Χαλκιδικής της Ε.Ο.Δ. θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μας συλλυπητήρια, για τον πρόωρο θάνατο του Στέλιου Αμπαρά, ενός ανθρώπου που ήταν πάντα δίπλα μας... Καλό ταξίδι φίλε, Άνθρωπε και Συμπαραστάτη των Εθελοντών... Καλό παράδεισο στρατηγέ μας... Ο Θεός να σε αναπαύσει."

 

-   "Τα μέλη της βάσης ετοιμότητας Κασσάνδρας της Ε.Ο.Δ. εκφραζουμε τα θερμα μας συλληπητηρια για την απώλεια ενός φίλου του εθελοντισμου αλλα και δικου μας φιλου,πρωην διοικητη της πυροσβεστικης υπηρεσιας Χαλκιδικης και της 2ης Ε.Μ.Α.Κ. Καλό ταξιδι Στελιο"

 

-  "Ομάδα Εθελοντών Δραγουντέλι. Εκ μέρους του Δ.Σ και των μελών της ομάδας μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αμπαρα Στυλιανού και στην οικογένεια του Πυροσβεστικού Σώματος... Καλό ταξίδι Κύριε διοικητή , συμπαραστάτη των εθελοντών , ο φίλος όλων ...  Καλό παράδεισο αγαπημένε μας ..."

 

-  "Εκ μέρους της Διοίκησης και όλων των μελών των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μίκρας θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μας συλλυπητήρια, για τον πρόωρο θάνατο του Στέλιου Αμπαρά, τόσο στην προσωπική του οικογένεια όσο και στην μεγάλη οικογένειά του Πυροσβεστικού Σώματος και ειδικότερα της ΕΜΑΚ, που υπήρξε και Διοικητής της. Καλό ταξίδι φίλε, Άνθρωπε και Συμπαραστάτη των Εθελοντών.... Καλό παράδεισο στρατηγέ μας... Ο Θεός να σε αναπαύσει."

 

- Καλό παράδεισο κ. Διοικητά. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος έφυγε μία μεγάλη ψυχή και καρδιά για τον τόπο μας. Εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψύχη σου και να την κατατάξει στην αυλή του Παραδείσου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για τα όσα έκανες για εμένα και την ομάδα μου.Με εκτίμηση ο υπεύθυνος συντονιστής της Βάσης Ετοιμότητας του Ο.Φ.Κ.Α.Θ Κασσάνδρας.

 

Η κηδεία του Στέλιου Αμπαρά θα γίνει αύριο στις 10.30 από το Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Πολυγύρου.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα