Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Καθαρισμός της ακτής και του βυθού της Σίβηρης

Στον καθαρισμό της ακτής και του βυθού στην παραλία της Σίβηρης συμμετείχαν οι μαθητές του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Κασσάνδρειας.

 

Ο δήμος Κασσάνδρας και η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με τη Βάση Ετοιμότητας της ΕΟΔ στην Κασσάνδρα και τα δύο δημοτικά σχολεία συνέχισαν στη Σίβηρη τη δράση καθαρισμού των ακτών, όπως στο Πευκοχώρι και στη Ν. Φώκαια. Οι εθελοντές που συμμετείχαν ανέσυραν από το βυθό της θάλασσας πολλά σκουπίδια, ανάμεσά τους και κάδους απορριμμάτων, σωλήνες και ομπρέλες. Οι μαθητές επίσης «χτένισαν» την άμμο και πέταξαν κάθε λογής σκουπίδια. 

Το παρόν στη δράση έδωσαν ο δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης, οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Μιχαλάκης και Αλκιβιάδης Φτίκας, η Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Κασσάνδρας, Μαρία Παπαδημητρίου και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κασσάνδρας Νικόλαος Αλεξάνδρου. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα