Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το Επιμελητήριο διοργανώνει σεμινάρια για Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων

Η Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής «ΕΠ.ΑΝ.Ε.Χ.» σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής διοργανώνει σεμινάρια ΕΦΕΤ για «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» (10 ώρες εκπαίδευσης, κόστους 80,00€).

 

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τόσο στον Πολύγυρο στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου, όσο και σε οποιαδήποτε περιοχή της Χαλκιδικής, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερομένων (20 άτομα ανά τμήμα).

 

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα σεμινάρια οι επιχειρήσεις να είναι ταμειακά ενήμερα μέλη στο μητρώο του Επιμελητηρίου για το τρέχον έτος (2018).

 

Μαζί με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής για τα σεμινάρια προς το Επιμελητήριο, θα πρέπει να σταλούν απαραιτήτως και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.     Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου

2. Φωτοτυπία Εκκαθαριστικού σημειώματος ή Βεβαίωσης Απόδοσης ΑΦΜ (για επιβεβαίωση ΑΦΜ)

3.     Απόδειξη κατάθεσης κόστους σεμιναρίου 80€ ανά εκπαιδευόμενο

 

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να επιμορφώσουν παραπάνω από ένα (1) άτομα θα πρέπει να συμπληρώσουν την συγκεντρωτική κατάσταση ΕΦΕΤ με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία.

 

Η αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν προς το Επιμελητήριο:

  α) ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Πολυτεχνείου 58, 63100 Πολύγυρος

  β) με faxστο 2371021355

  γ) ηλεκτρονικά στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Το ανωτέρω ποσό (80,00€) για το κόστος του σεμιναρίου καταβάλλεται στον τραπεζικό λογαριασμό της Επιμελητηριακής Αναπτυξιακής Εταιρείας Χαλκιδικής :

Αιτιολογία κατάθεσης : Ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ

Τράπεζα Πειραιώς      5276 034 671 536

           IBAN        GR  11 0172 2760 0052 7603 4671 536

 

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 – 24300 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπεύθυνη κα Τζηρίτη Γεωργία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα