Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έρχονται χιόνια αύριο και στη Χαλκιδική - Δείτε τους χάρτες πρόγνωσης

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με κύριο χαρακτηριστικό τα χιόνια ακόμα και στα πεδινά της ηπειρωτικής χώρας εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με τη Χαλκιδική να βρίσκεται στο μάτι του «κυκλώνα», καθώς θα επηρεαστούν και πιο πεδινές περιοχές.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ αύριο Παρασκευή χιονοπτώσεις αναμένονται το πρωί στην κεντρική Μακεδονία, κυρίως τη Χαλκιδική, από τα 200 μέτρα υψόμετρο! Οι υπηρεσίες βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση του χιονιά και για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί στη Θεσσαλία από τα 200 μέτρα, στην κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα και Εύβοια από τα 300-400 μέτρα και στη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο από τα 400-500 μέτρα και στα ημιορεινά της Κρήτης. 

Από το απόγευμα του Σαββάτου τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σε όλα τα ηπειρωτικά και το βράδυ θα σταματήσουν.

Η ΕΜΥ προειδοποιεί, ωστόσο, ότι από το βράδυ του Σαββάτου και νωρίς το πρωί της Κυριακής αναμένεται παγετός στα ηπειρωτικά, ο οποίος στα βόρεια θα είναι ισχυρός μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα