Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανεμοστρόβιλος "ξύρισε" πεύκα στην Κασσάνδρα -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πυροσβέστες και οι υπάλληλοι του Δήμου Κασσάνδρας, όταν με το πρώτο φως της ημέρας αντίκρισαν την καταστροφή που προξένησε ο ανεμοστρόβιλος κατά τις νυχτερινές ώρες.

Στην περιοχή του Ξενία, στο Παλιούρι, μεγάλα πεύκα είναι "ξυρισμένα" στη σειρά από τους ισχυρούς ανέμους, ενώ πολλά ξεριζώθηκαν και έπεσαν στο δρόμο.

Από το πρωί τα συνεργεία προσπαθούν να ανοίξουν μικρούς δρόμους, ανάμεσα σε εξοχικές κατοικίες -εκ των οποίων πολλές υπέστησαν ζημιές- καθώς ήταν απροσπέλαστοι από τα σπασμένα δέντρα.

Ο ανεμοστρόβιλος προξένησε υλικές ζημιές σε ακίνητα και αγροτικές περιοχές οι οποίες αυτήν την ώρα καταγράφονται από τα κλιμάκια του Δήμου Κασσάνδρας.

Ο δρόμος έχει ανοίξει, ωστόσο ο Δήμος παρακαλεί μόνο τους πολίτες οι οποίοι έχουν σχέση με την περιοχή να μεταβαίνουν στα ακίνητα τους προκειμένου να διευκολυνθούν οι υπηρεσίες του Δήμου στην καταγραφή των ζημιών.

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα