Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση μελών της Εταιρείας Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου με την Ένωση Ξενοδόχων

 Συνάντηση είχε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου με την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής, στα γραφεία της Ένωσης στην Θεσσαλονίκη.


Κατά τη συνάντηση, έγινε ενημέρωση του προεδρείου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης για το ιστορικό της επέκτασης του Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου και την εκκρεμότητα προμήθειας των προθηκών για τα αρχαιολογικά εκθέματα, ώστε επιτέλους να τεθεί σε πλήρη λειτουργία.


Παράλληλα, και αφού συνομολογήθηκε η σημαντικότητα του πολιτιστικού αυτού έργου για τον τουρισμό της Χαλκιδικής, ζητήθηκε η συνδρομή της Ένωσης Ξενοδόχων στις προσπάθειες της Εταιρείας Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου, ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωσή του.


Ενδεικτικό του θερμού κλίματος, είναι ότι πλέον, πέραν του προέδρου της Ενώσεως κ.Γρηγόρη Τάσιου που είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης, και προς επίρρωση της στρατηγικής συμμαχίας, όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Ενώσεως Ξενοδόχων Χαλκιδικής εγγράφηκαν μέλη της Εταιρείας Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου.


Η Εταιρεία μετά από την προηγηθείσα συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο στον Πολύγυρο, αναμένεται να προσκληθεί στο επικείμενο Περιφερειακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να αναπτύξει τις απόψεις της και να θέσει το θέμα της πλήρους λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου στους αρμόδιους θεσμικούς – κυβερνητικούς παράγοντες.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα