Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Βαρβάρας στο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας

Το πρώτο μέρος του promo tour του KOUZINA 2018 στην Κρήτη, που αποτελεί τον τιμώμενο ελληνικό προορισμό της φετινής διοργάνωσης, σφραγίσθηκε με τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας μελών και εκπροσώπων του Συνεταιρισμού Γυναικών Βαρβάρας «Δρυάδες».

 

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις 10 & 11 Μαρτίου στο Ηράκλειο, συγκεντρώνοντας πλήθος κοινού, ενώ ξεχωριστή θέση σε αυτό κατείχε η επικεφαλής chef του KOUZINA, Ντίνα Νικολάου.

 

«Εκπροσωπούμε τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων στην παρουσίασή της η Τοπική Σύμβουλος Βαρβάρας Γιάννα Ευθυμίου. «Είμαστε περήφανοι», είπε «γιατί το KOUZINA πραγματοποιείται από εμάς, τους ανθρώπους της χαλκιδικιώτικης γης, τους κατοίκους της Ανατολικής Χαλκιδικής, τους φορείς, τους επαγγελματίες και πάνω από όλα από τα τοπικά γυναικεία χέρια που αναδεικνύουν την πρωτογενή παραγωγή με τον πιο μαγικό τρόπο»!

 

Την επόμενη Δευτέρα 19 Μαρτίου η Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας του Π.Ο.Τ. Μαρία Πάππα παρουσιάζει σε κλαδικούς επαγγελματίες και εκπροσώπους Τύπου το KOUZINA 2018, ενώ η Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Επισκοπής Δήμου Χερσονήσου αναλύει τον τρόπο συνεργασίας των δύο φορέων. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί επίσης στο Ηράκλειο.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα