Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Ε Επικαιρότητα

Εντυπωσιακές επιδείξεις του Πολεμικού Ναυτικού στη Θεσσαλονίκη -VIDEO-

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Επίλεκτες μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού, με αφορμή και την παρουσία του θωρηκτού Αβέρωφ στη Θεσσαλονίκη, έκαναν επιδείξεις, με τον κόσμο που είχε κατακλύσει την παραλιακή να μένει εντυπωσιασμένος.

 

Το σενάριο προέβλεπε αρχικά την κάθοδο των ΟΥΚάδων από ελικόπτερο Aegean Hawk στη φρεγάτα «Ναυαρίνο». Αφού αυτή ολοκληρώθηκε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, υποβρύχιοι καταστροφείς που βρίσκονταν σε σκάφος ανορθοδόξου πολέμου αναρριχήθηκαν στη φρεγάτα χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό με αναπτυσσόμενη σκάλα και γάντζο, και κινήθηκαν προς τη γέφυρα του πλοίου, ώστε να αποκτήσουν γρήγορα τον πλήρη έλεγχό του.

Στη συνέχεια τα σκάφη ανορθοδόξου πολέμου, με την κάλυψη του Aegean Hawk, απομακρύνθηκαν βάλλοντας εναντίον πιθανών εστιών αντίστασης του αντιπάλου, ώστε να καλύψουν πλήρως τη μονάδα ανορθοδόξου πολέμου. Τα Aegean Hawk είναι ελικόπτερα ανθυποβρυχιακού πολέμου. Μπορούν να επιχειρούν ακόμα και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ημέρα και νύχτα. 

video: life-events.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα