Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

ΟΝΝΕΔ: “Από την Ελλάδα της κρίσης στην Ελλάδα του αύριο”

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ με τίτλο “Από την Ελλάδα της κρίσης στην Ελλάδα του αύριο” στο πλαίσιο της καμπάνιας του “Αύριο”, για την έναρξη των εργασιών της Νέας Δημοκρατίας για την 82ης Δ.Ε.Θ. υπό την παρουσία του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου, του αντιπροέδρου του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη.

Σημαντική και δυναμική ήταν η συνδρομή της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής τόσο στη διοργάνωση της εκδήλωσης όσο και σαν παρουσία στο χώρο.

Στον εποικοδομητικό διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμων μεταξύ του κυρίου αντιπροέδρου και των 16 επαγγελματιών που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, συμμετείχαν και τέσσερις νέοι επαγγελματίες από την Χαλκιδική. Ο Αργύρης Γεωργάκας που δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα στην παραγωγή και εμποριο μελιού απο την Αρναία, ο Γιάννης Λάσπας ξενοδόχος στο Πευκοχώρι, η Παράσχου Φένια ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα της αργυροχρυσοχοΐας στη Σιθωνία, καθώς και Νίκος Αλεύρας μεταλλωρύχος από την Αρναία.

Στην εκδήλωση συζητήθηκαν τα προβλήματα σχετικά με την υψηλή φορολογία, την χαμηλή ποιότητα τουρισμού και τα προβλήματα στις υποδομές και τις υπηρεσιες τόσο του πρωτογενούς τομέα όσο και του τουριστικού. Καθηλωτική υπήρξε η παρέμβαση του νεαρού και πλεον απολυμένου μεταλλωρύχου της Eldorado Gold, ο οποίος μετά τα τελευταία γεγονότα εξέφρασε την αγανάκτησή του απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την οποία αποκάλεσε αποκλειστικά υπεύθυνη για την έκβαση των γεγονότων.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής Νίκος Χατζηαλεξης ευχαρίστησε όλα τα μέλη της οργάνωσης της Χαλκιδικής  για την παρουσία τους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα