Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ληστεία στη Ν. Σκιώνη - Πήραν 15.000 ευρώ και κοσμήματα

Σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Ν. Σκιώνης, 4 άγνωστοι, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν κατοικία. 

 

Αφού μπήκαν μέσα, ακινητοποίησαν το ζευγάρι των ιδιοκτητών και άλλα δύο άτομα που υπήρχαν μέσα στο σπίτι και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 15.000 ευρώ και κοσμήματα. Διέφυγαν ανενόχλητοι, ενώ η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες.

 

Τις έρευνες για την ανακάλυψη των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

 

Αστυνομικό δελτίο

Από το υπόλοιπο αστυνομικό δελτίο, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μικροποσότητα κοκαΐνης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας. 

 

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, μία 40χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα