Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στους δρόμους... στενάζει η Χαλκιδική - Αυξημένη κίνηση σε Σιθωνία και Κασσάνδρα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η κυριακάτικη έξοδος των εκδρομέων προς τη Χαλκιδική και από το πρωί η κυκλοφορία των οχημάτων σε Κασσάνδρα και Σιθωνία είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

 

Για ένα πολυπόθητο μπάνιο στις ξεχωριστές θάλασσες της Χαλκιδικής, χιλιάδες εκδρομείς αποφάσισαν και σήμερα να εκδράμουν στις παραλίες και σε μερικές ώρες να βρεθούν και πάλι στο δρόμο μιας δύσκολης επιστροφής.

 

Αυτήν την ώρα -11.00- δυσκολίες υπάρχουν στο φανάρι της Νικήτης, όπου η τροχαία κάνει φιλότιμες προσπάθειες, ώστε να μειώνεται η ουρά χιλιομέτρων που κατά περιόδους φτάνει ως τη Μεταμόρφωση. Καλύτερα είναι τα πράγματα στο φανάρι της Γερακινής. 

Στο «ορφανό» ή άφτιαχτο χιλιόμετρο του δρόμου πριν την Ν. Ποτίδαια οι ταχύτητες είναι χαμηλές και το σταμάτα –ξεκίνα δοκιμάζει τις αντοχές των οδηγών. Η τροχαία νωρίτερα διεύρυνε κατάτι το ρεύμα κυκλοφορίας προς Κασσάνδρα και θα κάνει το ίδιο πράγμα στο αντίθετο ρεύμα, από τις 3 το απόγευμα και μετά, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει η επιστροφή.

Στο υπόλοιπο δίκτυο και την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών υπάρχει αυξημένη κίνηση και η τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών για όλες τις μετακινήσεις τους.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα