Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κίνηση, μποτιλιάρισμα και καύσωνας στο δρόμο για Χαλκιδική

Η έξοδος των εκδρομέων προς τη Χαλκιδική συνεχίζεται, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες φόβισαν πολλούς Θεσσαλονικείς που αποφάσισαν να δροσιστούν το Σαββατοκύριακο σε κάποια παραλία του γειτονικού νομού. 

 

Από το το πρωί όσοι ξεκίνησαν για Χαλκιδική οπλίστηκαν με θάρρος και υπομονή, καθώς τα προβλήματα άρχιζαν ακόμα από τη Βούλγαρη και μέχρι το Ν. Ρύσιο υπήρχαν χαμηλές ταχύτητες. 

 

Στην χερσόνησο της Κασσάνδρας, το χιλιόμετρο πριν την Ν. Ποτίδαια δημιουργεί τα γνωστά προβλήματα, με καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα, παρά το ότι η τροχαία διεύρυνε με κώνους το ρεύμα κυκλοφορίας προς Κασσάνδρα.

 

Στη Σιθωνία μικρές καθυστερήσεις σημειώθηκαν στη Γερακινή, ενώ στα φανάρια της Νικήτης μέχρι και αυτήν την ώρα (14.00) υπάρχει καθυστέρηση και μεγάλες ουρές από αυτοκίνητα που κατευθύνονται νοτιότερα. 

 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και  Διοικητικής Ανασυγκρότησης,  η Χαλκιδική διατρέχει αύριο Κυριακή υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3).

.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα