Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Ε Επικαιρότητα

Αρναία: Αριστοτέλης, ο διαχρονικός επιστήμονας της Μελισσοκομίας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ημερίδα με θέμα «Αριστοτέλης, ο διαχρονικός επιστήμονας της Μελισσοκομίας» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας.

Διοργανωτές της εκδήλωσης στα πλαίσια των δράσεων του Έτους Αριστοτέλη ήταν ο Δήμος Αριστοτέλη και ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Β. Χαλκιδικής ¨Ο Χολομών¨

Στην ημερίδα ομιλητές ήταν ο Ανδρέας Θρασυβόλου, καθηγητής Μελισσοκομίας Α.Π.Θ., ο Βασίλης Λιάκος, ομότιμος καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., ο Γιώργος Μαυροφρύδης, Αρχαιολόγος – Μελισσοκόμος και ο Αλέξανδρος Γκουσιάρης, Μελισσοκόμος, Μαθηματικός.

Παράλληλα παρουσιάστηκε και Έκθεση με θέμα «Η Παραδοσιακή Μελισσοκομία της Χαλκιδικής».

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς, ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς, ο τέως δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος, ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Χαράλαμπος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυριάκος Παναγιωτόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χαλκιδικής Στυλιανός Βαλιάνος και Κατερίνα Ζωγράφου, δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι, καθώς και δεκάδες κάτοικοι και μέλη του Μελισσοκομικού Συλλόγου. Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο εκπροσώπησε ο πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μαϊδώνης.

του Στέλιου Ρήγα
halkidikinews.gr