Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τα λαμπερά εγκαίνια του Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη -ΦΩΤΟ-

Παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Μακεδονίας πραγματοποιήθηκαν απόψε τα λαμπερά εγκαίνια του νέου εμπορικού κέντρου Enigma Mall του Mouzenidis Group. 

 

Την κορδέλα των εγκαινίων  έκοψαν ο επιχειρηματίας Μπορίς Μουζενίδης με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ παρόντες ήταν ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο πρόεδρος του ομίλου της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ Α.Ε, Κ. Στέγγος,  ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανόλης Καρράς, ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος και άλλοι επίσημοι, καθώς και ξενοδοχειακοί και τουριστικοί παράγοντες και κάτοικοι των Μουδανιών . Επίσης παραβρέθηκαν και Ρώσοι τουρίστες, που τις μέρες αυτές κάνουν διακοπές στη Χαλκιδική με τουριστικά προγράμματα του Ομίλου Μουζενίδη.

 

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη τον Όμιλο Μουζενίδη για την επένδυση αυτή και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Ιβάν Σαββίδη που ήταν παρών. «Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς που συνεχίζουν να επενδύουν σε αυτήν τη χώρα και πρέπει να στηριχθούν» είπε.

 

 

Στην επιφάνεια 3.500 τ.μ. που καλύπτει το Enigma Mall  λειτουργούν 40 καταστήματα στα οποία μπορεί κανείς να βρει τα πάντα, αλλά κυρίως γούνες! Το Enigma Mall είναι μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις στη Χαλκιδική για τη φετινή χρονιά, απασχολώντας 200 εργαζόμενους από την ευρύτερη περιοχή και προσφέροντας αγορές μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ένα πολυτελές περιβάλλον, ψυχαγωγία.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα