Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Άλλοι 11 εξωλέμβιοι κινητήρες θαλάσσης κατασχέθηκαν από τις λιμενικές αρχές

Συνεχίζεται η έρευνα των Λιμενικών Αρχών για την υπόθεση με τις εξωλέμβιες μηχανές και τη σύλληψη 3 ανδρών, καθώς και την κατάσχεση 15 εξωλέμβιων κινητήρων θαλάσσης στο Ν. Μαρμαρά και στην πόλη των Σερρών.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης  πραγματοποιήθηκε έλεγχος από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης στην έδρα μεταφορικής εταιρείας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη έντεκα (11)  εξωλέμβιοι κινητήρες θαλάσσης, άνευ συνοδευτικών νομιμοποιητικών εγγράφων.

Επιπροσθέτως, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 30χρονου συλληφθέντα στη Μυτιλήνη, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (06) κάλυκες διαμετρήματος των 9 mm και μια σφαίρα διαμετρήματος  των 9 mm κατά παράβαση του Ν. 2168/93 “Περί όπλων” . 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα