Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Στις 2 Μαρτίου η δίκη του Κλοντ Λέσι -Παραιτήθηκε ο Κούγιας από συνήγορός του

Στις 2 Μαρτίου θα γίνει τελικά η δίκη του Κλοντ Λέσι που κατηγορείται ότι σκότωσε, πέρσι τα Θεοφάνεια, την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια πήρε τον ανήλικο γιο τους, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψή του.

 

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα από άλλη διακοπή στις 15 Φεβρουαρίου. Όμως σήμερα διεκόπη εκ νέου, αφού ο δικηγόρος του 35χρονου Αλβανού, Αλέξης Κούγιας παραιτήθηκε γιατί όπως ανέφερε βρίσκονται σε εξέλιξη άλλες υποθέσεις στις οποίες συμμετέχει.

 

Το δικαστήριο αποφάσισε να γίνει η δίκη στις 2 Μαρτίου με διορισμένο συνήγορο υπεράσπισης, τον Ηλία Παπαγεωργίου.

 

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας Χαράλαμπος Μαυρομάτης από την πλευρά του σημείωσε πως «όλο αυτό είναι μα ταλαιπωρία για την οικογένεια», όμως τόνισε πως «είναι καλό που η δίκη τελικά δεν πήρε αναβολή αλλά διεκόπη για τις 2 Μαρτίου».

 

Ο Κλοντ Λέσι είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας αλλά και της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα