Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Κέντρα Υγείας: "πεθαίνει όποιος αρρωστήσει απόγευμα ή νύχτα" λέει η ΠΟΕΔΗΝ

Καταγγελίες για «το χάος που επικρατεί στα Κέντρα Υγείας» κάνει η ΠΟΕΔΗΝ και επιτίθεται στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.  

 

Συγκεκριμένα η Ομοσπονδία υπογραμμίζει πως «πολλά Κέντρα Υγείας κατεβάζουν ρολά “ντάλα μεσημέρι” (κάτι σαν την Αξιολόγηση). Όποιος αρρωστήσει το απόγευμα ή τη νύχτα χάνεται καθ’ ότι Ασθενοφόρο υπάρχει τη μία ημέρα και δεν υπάρχει δέκα ημέρες. Όταν υπάρχει χαλάει στο δρόμο κατά τις διακομιδές Ασθενών από βλάβες (παίρνουν φωτιά, σκάνε τα λάστιχα κ.α.)». 

 

«Ερήμωσαν τα Κέντρα Υγείας από προσωπικό αν και στα Κέντρα Υγείας δεν υπήρξαν διαθεσιμότητες ή απολύσεις. Παντού βλέπεις κλειστά Ιατρεία και Εργαστήρια. Σκουριάζουν Εργαστηριακά Μηχανήματα εκατομμυρίων ευρώ. Οι κάτοικοι δεν μπορούν να κάνουν μία Γενική Αίματος ή μία Ακτινογραφία», προσθέτει η ΑΔΕΔΥ. 

 

«Προβάλλουν οι Υπουργοί Υγείας τις 2.000 προσλήψεις με προγράμματα STAGE από τις 4.000 που έταξαν και δεν λένε κουβέντα για τους 25.000 μόνιμους υπαλλήλους που αποχώρησαν, εκ των οποίων 7.500 επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», καταλήγει και δημοσιοποιεί δύο βίντεο προκειμένου να αποδείξει του λόγου της το αληθές για το χάος στα κέντρα Υγείας.  

 

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ:


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα