Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Αιτήματα συνάντησης με την κυβέρνηση από τους αγρότες

Με έτοιμο πλάνο κλιμάκωσης των κινητοποίησεών τους, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας δίνουν έως αύριο διορία στην κυβέρνηση, προκειμένου να ανταποκριθεί στο αίτημά τους για συνάντηση με εκπροσώπους των εμπλεκομένων υπουργείων και με θέματα συζήτησης το κόστος παραγωγής και το ασφαλιστικό-φορολογικό.

 

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή οι συντασσόμενοι με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων Ελλάδας, θα έχουν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας και Περιβάλλοντος.

 

Σε ολικό αποκλεισμό συνεχίζει να βρίσκεται και ο δρόμος που οδηγεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στο ύψος του κόμβου Πράσινα Φανάρια, όπου έχουν παρατάξει περίπου 70 τρακτέρ αγρότες της ανατολικής Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Στο μεταξύ, παρατεταγμένοι με τα τρακτέρ τους είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Χαλκιδικής στον κόμβο της Τρίγλιας (δρόμο Θεσσαλονίκης-Μουδανίων), στον Άγιο Μάμα (δρόμο Μουδανίων-Κασσάνδρας) και στα Βραστά επί της επαρχιακής οδού Πολυγύρου-Αγίου Όρους. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα