Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Εβδομάδα αγροτικών κινητοποιήσεων

Την απόφαση να διεξαχθούν την ερχόμενη Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, οι γενικές συνελεύσεις στις κατά τόπους περιοχές έλαβαν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα που συμμετείχαν στη σημερινή συνάντηση που συγκάλεσε στην Κατερίνη η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων.

 

Ντόμινο αγροτικών μπλόκων αναμένεται από αύριο, σε όλη την Ελλάδα. Το σύνθημα για την έξοδο των τρακτέρ στους δρόμους έχει ήδη δοθεί και στον κόμβο της Μελούνας, λίγο έξω από τη Λάρισα αναμένεται να στηθεί το πρώτο μπλόκο  από το πρωί της Δευτέρας, με τη συμμετοχή αγροτών από τον Τύρναβο και την Ελασσόνα.

 

Οι αγρότες εμφανίζονται αποφασισμένοι να στήσουν μπλόκα κατα μήκος όλων των εθνικών οδικών αξόνων, πράγμα που αναμένεται να έχει συμβεί έως την ερχόμενη Παρασκευή. Οι αγρότες θα βγαίνουν διαδοχικά στους δρόμους: Για παράδειγμα, στη Θεσσαλία η μαζική «έξοδος» προς το εθνικό οδικό δίκτυο αναμένεται την Πέμπτη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα