Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Έκδοση περιοδικού των Ελλήνων Ξενοδόχων από την ΠΟΞ

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 70 χρόνων της, η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων προχωρά στη δημιουργία του Hotelier Magazine, της επίσημης έκδοσης του περιοδικού των Ελλήνων Ξενοδόχων, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των μελών της Ομοσπονδίας και του συνόλου της αγοράς.


Ανάδοχος της έκδοσης είναι η εταιρεία Smart Press με 20ετή εμπειρία και ηγετική θέση στον τομέα έντυπων και ηλεκτρονικών εκδόσεων, καθώς και στη διοργάνωση συνεδρίων.
Η έκδοση θα αποτελείται από 4 τεύχη το χρόνο και θα έχει συνολικό τιράζ (αντίτυπα / έκδοση) 20.000 τεμ.


Θα καλύπτει όλες τις χρονικές περιόδους και η ύλη της θα περιέχει, κλαδικά νέα, τις θέσεις της ΠΟΞ, αλλά και ειδικά θεματικά αφιερώματα που ενδιαφέρουν τον Έλληνα ξενοδόχο και τα στελέχη των ξενοδοχείων.
Η έκδοση θα προσφέρεται και σε ηλεκτρονική μορφή και θα αποστέλλεται στο σύνολο των στελεχών του ξενοδοχειακού δυναμικού της χώρας.


Ο Πρόεδρος της ΠΟΞ κος Γρηγόρης Τάσιος, δήλωσε σχετικά:
Με την έκδοσή μας καλύπτουμε μια διαρκή ανάγκη των μελών μας αλλά και γενικότερα του Ξενοδοχειακού κλάδου για την καλύτερη ενημέρωσή του. Φιλοδοξούμε η έκδοσή μας να βρίσκεται στο γραφείο κάθε Έλληνα Ξενοδόχου, αλλά και των στελεχών των ξενοδοχείων και να αποτελέσει συνδετικό κρίκο της επιχειρηματικότητας με τους Ξενοδόχους.



Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Smart Press κος Κωνσταντίνος Νόστης, δήλωσε σχετικά:
Η στρατηγική συνεργασία μας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι οι Έλληνες Ξενοδόχοι επενδύουν στην οργάνωση του κλάδου τους. Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας και πεπεισμένοι ότι η έκδοση θα αποτελέσει σημείο αναφοράς των Ελλήνων ξενοδόχων.



Για πληροφορίες σχετικά με την έκδοση και συμμετοχή σε αυτή μπορείτε να επικοινωνήσετε :
Τηλεφωνικά: 210- 5201 500
Ηλεκτρονικά:  htl HYPERLINK "mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." HYPERLINK "mailto:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα