Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Βόμβα στον ΣΚΑΙ - Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη

Δύο οι δράστες, άφησαν τη βόμβα και έφυγαν με μηχανή, έχουν καταγραφεί από κάμερες. Είχαν παρακολουθήσει την περιοχή επί ημέρες, οι κινήσεις τους ήταν μελετημένες. Τοποθέτησαν τον μηχανισμό με τρόπο ώστε το ωστικό κύμα να κατευθυνθεί προς τον ΣΚΑΙ. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 02:37 τα ξημερώματα και ήταν εξαιρετικά ισχυρή. Οι τρομοκράτες πέτυχαν την “τέλεια έκρηξη” δεν έμεινε το παραμικρό από τον μηχανισμό. Ο τρόπος του “χτυπήματος” δείχνει την τρομοκρατική οργάνωση “ΟΛΑ”.

 

Τα πρώτα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί για τη βόμβα στον ΣΚΑΙ δείχνουν ότι οι τρομοκράτες έκαναν ένα “μελετημένο χτύπημα” στο οποίο χρησιμοποίησαν μια μεγάλη βόμβα. Ο μηχανισμός και οι κινήσεις τους δείχνουν ότι οι δράστες είχαν εμπειρία, τόσο την κατασκευή, όσο και στην τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών.

Έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΙ – Επί τόπου η αντιτρομοκρατική

Η έκρηξη της βόμβας σημειώθηκε στις 02:37. Σχεδόν μια ώρα νωρίτερα στη μία και 50 άγνωστοι είχαν τηλεφωνήσει στην ιστοσελίδα Zougla και στη μία και 52 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, προειδοποιώντας για τη βόμβα, επιμένοντας ότι δεν πρόκειται για φάρσα.

 

Άμεσα υπήρξε ενημέρωση στην Αστυνομία και δυνάμεις έσπευσαν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Στο ίδιο κτήριο στεγάζεται το ραδιόφωνο του σταθμού, αλλά και η εφημερίδα Καθημερινή.

Για λόγους ασφαλείας υπήρξε άμεση εκκένωση του κτηρίου, ενώ ταυτόχρονα αποκλείστηκε ο γύρω χώρος από ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

 

Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη. Οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν σύμφωνα μ τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών από 1 ως και 5 κιλά εκρηκτικής ύλης.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα