Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Ε Ελλάδα

Στα ύψη η τιμή της βενζίνης - Πίνακας με φθηνότερες τιμές της αμόλυβδης στη Χαλκιδική

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με αυξήσεις μπήκε το νέο έτος στην άμεση και έμμεση φορολογία καθώς τέθηκαν σε ισχύ οι σχετικές διατάξεις του φορολογικού νόμου, με τις τιμές σε πετρέλαιο και βενζίνη να σημειώνουν σημαντική άνοδο σε όλη την χώρα, αγγίζοντας τα 1,80 ευρώ το λίτρο σε ορισμένες περιοχές, όπως στα Δωδεκάνησα και στο νομό Εύβοιας.

 

Σύμφωνα με στοιχεία που αντλήθηκαν από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων που ανήκει στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης αυξήθηκε κατά 3 λεπτά το λίτρο (από τα 0,67 στα 0,7 ευρώ το λίτρο) στη βενζίνη, κατά 8 λεπτά το λίτρο (από τα 0,33 στα 0,41 ευρώ το λίτρο) στο πετρέλαιο κίνησης και κατά 10 λεπτά το λίτρο (από τα 0,33 στα 0,43 ευρώ το λίτρο) στο υγραέριο κίνησης.

Στη Χαλκιδική, στο πιο φθηνό πρατήριο με σημερινή ημερομηνία δήλωσης τιμής, μπορεί κάποιος να βρει βενζίνη στην τιμή του 1,499 ευρώ το λίτρο, στην περιοχή των Ν.Μουδανιών, ενώ από περιοχή σε περιοχή, οι τιμές ποικίλουν και σε κάποια πρατήρια ξεπερνούν το 1,70 ευρώ το λίτρο. 

Δείτε τον πίνακα με βάση τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου και σημερινή δήλωση τιμής και δείτε που μπορείτε να προμηθευτείτε πιο φθηνά βενζίνη.

halkidikinews.gr