Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, με χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις που σε πολλές περιπτώσεις έχουν δημιουργήσει προβλήματα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και την Τετάρτη σε όλα τα ορεινά, τα ημιορεινά της κεντρικής και νότιας Ελλάδας, καθώς και σε πεδινές περιοχές στα βόρεια.

Ισχυρές καταιγίδες αναμένονται στα νότια θαλάσσια τμήματα, κυρίως τις πρωινές ώρες, ενώ ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά από τα δυτικά και βόρεια.

Στη Χαλκιδική οι χιονοπτώσεις δεν ήταν τόσο ισχυρές ώστε να δημιουργήσουν προβλήματα ωστόσο η κυκλοφορία διεξάγεται με αλυσίδες σε σημεία στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

 

Ακυρώθηκαν πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο "Μακεδονία" 

 

Μεγάλη ήταν από χθες το απόγευμα η ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες πτήσεων, καθώς λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων τα αεροσκάφη δεν προσγειώθηκαν ούτε απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει στο Thestival ο αερολιμενάρχης, Αχιλλέας Τοπούζας, «λόγω της χαμηλής νέφωσης στην περιοχή του Τρίλοφου, πολλές ήταν οι πτήσεις που ακυρώθηκαν από χθες το απόγευμα».

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών στο Thestival, επιβάτες πτήσεων της Ryanair από την Αθήνα επέστρεψαν οδικώς στη Θεσσαλονίκη, ενώ της Aegean αναμένουν να επιστρέψουν σήμερα με τις πρωινές πτήσεις, εφόσον αυτό είναι εφικτό τις επόμενες ώρες.

Χθες, συνολικά 12 πτήσεις διαφόρων εταιρειών ακυρώθηκαν, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Ωστόσο, σήμερα οι πτήσεις πραγματοποιούνται κανονικά, χωρίς να εμφανίζονται ιδιαίτερα προβλήματα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα