Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Ε Ελλάδα

Ιερά Κοινότητα Αγίου Όρους: Ζητεί απόσυρση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Οι Αντιπρόσωποι των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους παίρνουν θέση για την ταυτότητα αλλαγής φύλου στα 15 χρόνια και ζητούν να αποσυρθεί το νομοσχέδιο. 

 

Με αγωνία και θλίψη οι Αγιορείτες διερωτώνται τι μας επιφυλάσσει το μέλλον αυτής της χώρας. "Είναι δυνατόν δια νόμου να καταστρατηγήται απροκαλύπτως εις την Ορθόδοξην Πατρίδα μας ο νόμος του Θεού; "Και εποίησεν ο Θεός τον άνθρωπον, κατ' εικόνα Θεού εποίησεν αυτόν, άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς" διερωτώνται. 

 

Ζητούν από τους πολιτικούς να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και προτείνουν να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και να κληθεί να αποφανθεί επ' αυτού ο ελληνικός λαός - προφανώς μέσω δημοψηφίσματος. "Διερωτώμεθα ποιος Ορθόδοξος Βουλευτής της Βουλής των Ελλήνων θα ψηφίσει τοιούτον άνομον νομοσχέδιον" αναφέρουν.

Οι Αγιορείτες Πατέρες απέστειλαν την επιστολή, στους υπουργούς Δικαιοσύνης και Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρο Κοντονή και Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, όπως και σε όλους τους Βουλευτές, ενώ την κοινοποίησαν στην Ιερά Σύνοδο και στις Μητροπόλεις της Ελλάδος. 

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα