Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Με επιτυχία η 2η Ημερίδα Ενημέρωσης Γονέων από το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Ημερίδα Ενημέρωσης Γονέων από το τμήμα Μπάσκετ του ΠΟΜ, στο κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών.

Ο κόσμος αγκάλιασε θερμά αυτή την πρωτοβουλία της ομάδας Μπάσκετ με αυξημένη προσέλευση.

Την εκδήλωση προλόγισε ο υπεύθυνος τους τμήματος Μπάσκετ του ΠΟΜ, Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας την ανάγκη ενημέρωσης των γονιών πάνω σε θέματα καθημερινότητας που αφορούν τα παιδιά, είτε έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό είτε όχι.



Αμέσως μετά μίλησε ο διατροφολόγος, Γιώργος Κονταξής, με θέμα «Αθλητική διατροφολογία» και ο γυμναστής, Αλέξανδρος Τσοπουρίδης, με θέμα «Κάντε την άσκηση οικογενειακή υπόθεση.»

Μετά τις ομιλίες οι γονείς είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις στους ομιλητές και έγινε μία πολύ όμορφη συζήτηση.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν βραβεύτηκαν τρεις άνθρωποι, πρωτεργάτες του Μπάσκετ της Χαλκιδικής, ο Μιχάλης Κουτσός, η Ανδρομάχη Δόμβρου και ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Τρεις άνθρωποι, που «έφεραν» και εξέλιξαν το Μπάσκετ στη Χαλκιδική αλλά και βοήθησαν στην ανάπτυξη τον ΠΟΜ, ο καθένας από το πόστο του.

Πραγματικά οι μετέπειτα γενιές που ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό και το Μπάσκετ, τους οφείλουν πολλά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα