Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αποτελέσματα αγώνων του Σαββατοκύριακου 24- 25 Νοεμβρίου

- Η χείριστη συμπεριφορά των παικτών της Θύελλας Μεταγγιτσίου και ο ξυλοδαρμός του διαιτητή Αναστασόπουλου στον αγώνα με τον Φοίνικα Νικήτης σημάδεψαν με τα πιο μελανά χρώματα, όχι μόνο τους αγώνες αυτού του Σαββατοκύριακου, αλλά και το φετινό πρωτάθλημα. Ο Φοίνικας Νικήτης σε ανακοίνωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων: 

"...Την χαρά και την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο φρόντισαν να μην σεβαστούν προς λύπη μας κάποιοι παίχτες της αντίπαλης ομάδας οι οποίοι στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης για ένα πλάγιο άουτ επιτέθηκαν αρχικά φραστικά και στην συνέχεια γρονθοκοπώντας τον διαιτητή στερώντας από τους φίλους του ποδοσφαίρου την χαρά ενός τοπικού ντέρμπι!

Σαν σύλλογος υποσχόμαστε σε όλα τα μικρά παιδιά τις οικογένειες και όλο το φίλαθλο κόσμο πως θα προστατέψουμε το ποδόσφαιρο από κάθε σκηνή βίας και θα προσπαθούμε με σεβασμό να προάγουμε αθλητικό πνεύμα και υγεία..

Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο περιστατικό βίας μέσα στο σπίτι μας και γενικά στο ποδόσφαιρο!

Ευχόμαστε περαστικά στον κ. Αναστασόπουλο διαιτητή της αναμέτρησης!" 

 

- Με δύο γκολ του Θανάση Παναγιωτόπουλου ο ΠΟ Μουδανιών επικράτησε του Διγενή Λακκώματος. Σε όλο το 90λεπτο ο ΠΟΜ είχε την υπέροχη απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, όπως είναι το Λάκκωμα.

- Δύο βαθμούς άφησε η Ελπίς Βραστάμων στην έδρα της Θύελλας Κρήνης, αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2. Στο 83' οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής Τσακαλίδης. Στο 94' έγινε το 2-2. Τα γκολ για την Ελπίδα ο Καραβασίλης στο 36' και το 43' ενώ δοκάρι είχαν ο Γιώργος Ισπιριάνης στο 46' και ο Κακούρος στο 64'. 

- Ανθεμούς Γαλάτιστας επικράτησε του Α.Ο. Σάρτης με 3-1. Σκόρερς: 1-1 38' Γ. Τζεφ, 2-1 65' Κ. Φρόκου, 3-1 73' Κ. Φρόκου

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα