Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Άθληση για όλους στο Δήμο Πολυγύρου

Το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» ξεκινά στο Δήμο Πολυγύρου το Δεκέμβριο με διαφορετικά τμήματα, για παιδιά, εφήβους, άνδρες, γυναίκες, για τους αθλούμενους της τρίτης ηλικίας.

 

Το πρόγραμμα υλοποιεί το Μορφωτικό – Πολιτιστικό - Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

 

«Ο σχεδιασμός και η οργάνωση αθλητικών προγραμμάτων αποτελούν μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες των αθλητικών υπηρεσιών του Δήμου Πολυγύρου και του ΝΠ «Αριστοτέλης». Για να είναι αποτελεσματικά τα προγράμματα αυτά πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες των δημοτών, να ανανεώνονται και να εμπλουτίζονται συνεχώς. Στοχεύοντας στη βελτίωση του βιολογικού επιπέδου των αθλουμένων, την καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, αλλά και την αναψυχή τους υλοποιούμε για μια ακόμα χρονιά το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους». Μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες αγκάλιασαν την δράση αυτή τα προηγούμενα χρόνια συμμετέχοντας στις αθλητικές δραστηριότητες, κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι θα συμβεί και το 2019. Τα τμήματα θα λειτουργούν πρωί και απόγευμα,  σε σχολεία, κέντρα πολιτισμού με υποδομές και αθλητικούς χώρους κλπ. Είναι πολύ σημαντικό να δοθεί η ευκαιρία άθλησης σε όλους τους κατοίκους απολαμβάνοντας υγεία, ευεξία και ποιότητα ζωής» τόνισε η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου.

 

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, θα εφαρμόζεται μέχρι τον Ιούνιο 2019 στον Πολύγυρο, Ορμύλια, Γαλάτιστα, Γαλαρινό, Βάβδο, Αγ. Πρόδρομο, Παλαιόχωρα, Δουμπιά-Σανά, Κρήμνη, Πλανά, Βραστά, Καλύβες, Μεταμόρφωση, Μαραθούσα, από πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής και περιλαμβάνει:

 

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, 6-12 ετών

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, 13-18 ετών

ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, 19-65 ετών

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

 

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του «Αριστοτέλη», στο παλαιό δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου. Τηλ: 2371023086.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα