Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 29 & 30/9

Παρά τον άστατο καιρό που επικράτησε σήμερα σε πολλές περιοχές της Χαλκιδικής οι αγώνες του πρωταθλήματος διεξήχθησαν κανονικά. 

-  Μεγάλη νίκη πέτυχε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Νέος ΠΟ Ν. Καλλικράτειας απέναντι στην ομάδα της Νίκης Πολυγύρου με 0-2. Η ομάδα της Ν. Καλλικράτειας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, μετά από δυο στιγμές αδράνειας της Νίκης. Σκόρερς: ΜΗΤΣΙΚΑΣ Α. και  ΚΟΜΝΗΝΑΚΗΣ Γ.

 

- Με νίκη ξεκίνησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Φοίνικας Νικήτης επικρατωντας του Χολομώντα Ρ.Π με 3-0! Το σκορ άνοιξε με εκτέλεση φάουλ ο Παναγασιδης, το 2-0 έκανε ο Κομπουρης μετα από ασίστ του Kyulev. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας έχασε πέναλτι με τον Λυδιανο αλλά έκανε το 3-0 λίγο αργότερα με σκόρερ τον Ασλανίδη.

 Στην πρεμιέρα της Γ΄Εθνικής ο Άρης Παλαιοχωρίου στραβοπάτησε με αντίπαλο την πολύ καλά στημένη ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς, ενώ ο ΠΟ Τρίγλιας .

ΠΑΟ Κουφαλίων – ΠΟ Τρίγλιας 0-2

Άρης Παλαιοχωρίου- Νίκη Αγκαθιά 0-1

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα