Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Α Αθλητικά

«ΠΑΟΚ, αφού», το νέο βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη παρουσιάστηκε στον Πολύγυρο

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

«ΠΑΟΚ, αφού», τιτλοφορείται το νέο βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη, το οποίο παρουσιάστηκε την Τετάρτη το απόγευμα στον Πολύγυρο.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας πήρε αφορμή από τα ενενηκοστά γενέθλια του συλλόγου και έγραψε το βιβλίο για να τιμήσει την ιστορία του ΠΑΟΚ και τους φίλους της ομάδας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο προλόγισαν ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις και ο Χρήστος Τσάλας του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πολυγύρου.

«ΠΑΟΚ αφού» είναι ο τίτλος του βιβλίου που συνέγραψε ο Χρήστος με θέμα την αγαπημένη μας ομάδα. Είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα του, ενός ανθρώπου που πέθανε αφήνοντας πίσω του ως τελευταία φράση μία ενστικτώδη ερώτηση: «τι έκανε ο ΠΑΟΚ;» Κατά καιρούς όλοι μας έχουμε αισθανθεί τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μας παίρνοντας την απάντηση. Όμως ο Κωνσταντίνος Ζαμπούνης έφυγε προς τον ουρανό. «Και όταν θα πεθάνω, θέλω τον Δικέφαλο στον τάφο μου επάνω…»

Το «ΠΑΟΚ αφού» είναι κάτι σαν μικρή εγκυκλοπαίδεια του συλλόγου ή, καλύτερα, διεκδικεί τη θέση συναισθηματικής ανθρωπογεωγραφίας. Ο συγγραφέας ανατρέχει, συνοπτικά, στην ιστορία του συλλόγου, παρουσιάζει σταθμούς στη διαδρομή των 90 ετών, εκθέτει συνθήματα και καλλιτεχνικά και δημοσιογραφικά κείμενα και «φωτογραφίζει» μερικές χαρακτηριστικές μορφές ΠΑΟΚτσήδων.

halkidikinews.gr

Δημοφιλή Νέα


 

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα