Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Με επιτυχία οι αγώνες ποδηλασίας στην παραλία Ιερισσού -ΦΩΤΟ-

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πρωτάθλημα αντοχής δρόμου βορείου Ελλάδος στις κατηγορίες ανδρών - εφήβων στην παραλία Ιερισσού από την ΕΠΣΜΑΘ και τον Δήμο Αριστοτέλη.

Στην παραλία Ιερισσού έλαβε χώρα παράλληλα και ο διασυλλογικός αγώνας 1ο ΜΤΒ Ιερισσός 2018 -Author cup, μια συνδιοργάνωση του συλλόγου Α.Σ.Ιερισσού CARDUUS BIKES και του Podilatis racing team.

Στην διοργάνωση πήραν μέρος και στήριξαν πολλοί σύλλογοι από όλη την Βόρειο Ελλάδα την προσπάθεια και έτσι δόθηκε ιδιαίτερο αγωνιστικό χρώμα στην παραλία της Ιερισσού με 90 αθλητές να αγωνίζονται στις κατηγορίες μίνι, παμπαίδες και πανκορασίδες.

Ο  Α.Σ.Ιερισσού CARDUUS BIKES συνεχάρη όλα τα παιδάκια, τις ομάδες και τους ανθρώπους που τα πλαισίωσαν και τα στήριξαν. "Ως σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αριστοτέλη και το Αριστοτέλειο Πνευματικό κέντρο για την βοήθεια και την στήριξή τους, τον Λευτέρη Ακριτίδη και τους εθελοντές του συλλόγου που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τόσο όμορφο και καλά οργανωμένο. Τέλος να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα και τους επαγγελματίες της Ιερισσού που μας στήριξαν με τις χορηγίες τους" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σύλλογος.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα