Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με αφορμή την άνανδρη εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του συντοπίτη μας, μέλους της ένωσής μας και επιδιαιτητή της ΕΠΟ Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό, καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός - όπως και κάθε μορφή βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται - και ως ελάχιστη ένδειξη ηθικής συμπαράστασης, ανακοινώνει την αναστολή ΟΛΩΝ των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της για το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου 2016.

Καλεί τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας και της Ομοσπονδίας να πράξουν τα δέοντα και θέτει εαυτόν στη διάθεσή τους, στον αγώνα για την οριστική πάταξη της τρομοκρατίας στο ποδόσφαιρο.

 

Αναβολή μαθημάτων υποψήφιων διαιτητών

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, με αφορμή τον εμπρησμό στο σπίτι του κ. Γιώργου Μπίκα και σε ένδειξη ηθικής συμπαράστασης προς το πρόσωπο αυτού, ανακοινώνει την αναβολή των μαθημάτων διαιτησίας προς υποψήφιους διαιτητές της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου 2016.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα