Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Η Όλυνθος για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου: Αετός Βαρβάρας - Όλυνθος Ολύνθου 0-1 -VIDEO-

Στον τελικό του Κυπέλλου Χαλκιδικής πέρασε η ομάδα της Ολύνθου μετά τον σημερινό αγώνα απέναντι στον Αετό Βαρβάρας, με τελικό σκορ 0-1.


"Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Ολύνθου θα βρίσκεται σε τελικό κυπέλλου και είμαστε πραγματικά όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι. Συγχαίρουμε τους παίχτες, τον προπονητή και όλους όσους συνέβαλαν στη νίκη της ομάδας μας και ευχαριστώ τον κόσμο της Ολύνθου που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε τα παιδιά" δήλωσε στο halkidikinews.gr μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας, Μπάμπης Πεσλόγλου.

Το γκολ έβαλε στο 10ο  λεπτό της παράτασης ο Νίκος Πέπας. Οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων της Ολύνθου ήταν έξαλλοι!



Ο αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο της Βαρβάρας ήταν ένας δύσκολος αγώνας, όπου ο Αετός έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες, ενώ η Όλυνθος είχε ένα ακυρωθέν γκολ...

Κατά γενική ομολογία ο Αετός ήταν λίγο καλύτερος από την Όλυνθο κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο οι παίχτες της Ολύνθου φάνηκε ότι ήθελαν περισσότερο να περάσουν στον τελικό.

"Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Αετός, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής. Πήγαμε ως αουτσάιντερ. Αρχικός μας στόχος ήταν να περιορίσουμε τον αντίπαλο σε όσο λιγότερες καλές φάσεις και με λίγη καλή τύχη να πετύχουμε και το γκολ. Και τα καταφέραμε!" δήλωσε στο halkidikinews.gr ο προπονητής της Ολύνθου, Χρήστος Νεοφώτιστος.

Το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης μεταξύ Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ   και   ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ την Τετάρτη 25 Ιαν. 2017 και ώρα 14:30.

 

του Θοδωρή Δούκα
halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα