Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Η Δόξα Ορμύλιας διαμαρτύρεται για τη διαιτησία -VIDEO-

Φαίνεται ότι κάθε Σαββατοκύριακο δε θα λείπουν τα παράπονα προς την ΕΠΣΧ για τη διαιτησία. Αυτή τη φορά η Δόξα Ορμύλιας, όχι μόνο εκφράζει την διαμαρτυρία της για την αντιμετώπιση από τον διαιτητή του αγώνα με Τορωναίο Συκιάς, αλλά προσκομίζει και τις αποδείξεις με βίντεο...

 

Το Δ.Σ. της Δόξας Ορμύλιας αναφέρει τα εξής:

" Κύριοι της ΕΠΣΧ, κύριοι της διαιτησίας, δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Πιστεύουμε στα ανθρώπινα λάθη και γι' αυτό έως τώρα δεν βγάλαμε ούτε μια ανακοίνωση για την διαιτησία, αυτό όμως μέχρι χθές και τον αγώνα με Τορωναίο Συκιάς όπου ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν θα σταθούμε στον πειθαρχικό έλεγχο που ήταν κακός αλλά σε δύο φάσεις. Η πρώτη αφορά ένα ακυρωθέν γκολ του ποδοσφαιριστή μας Λανταβού Γιώργου που έπρεπε να κατοχυρωθεί κανονικά. Δυστυχώς βίντεο της φάσης δεν υπάρχει οπότε δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες και πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Η δεύτερη φάση είναι αυτή που θα σταθούμε και την οποία σας κοινοποιούμε. Δείτε τη φάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Εμείς θα περιμένουμε μια απάντηση, υπάρχει ή όχι οφσάιντ; Φυσικά η ερώτηση είναι ρητορική. Σε αυτό όμως που πραγματικά θέλουμε να μας απαντήσετε με ειλικρίνεια είναι το εξής, είναι ανθρώπινο λάθος, είναι λάθος σκοπιμότητας (δεν υπάρχει περίπτωση) ή μήπως είναι ανικανότητα; Κύριοι της ΕΠΣΧ προστατέψτε τα σωματεία και σεβαστείτε τον ιδρώτα των νεαρών αθλητών μας.

Καληνύχτα κύριοι, αυτός ο κόσμος (χώρος) δεν θα αλλάξει ποτέ. Καληνύχτα.

Εκ του Δ.Σ ΟΡΜΎΛΙΑΣ Η "ΔΟΞΑ"

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα