Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 28/10

- Άνετη επικράτηση για την Όλυνθο με σκορ 4-0 εναντίον του Τορωναίου Αφύυτου. Σε ένα ματς όπου αν η Όλυνθος είχε αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι σκόρερς είναι οι Βέντζιος, Μελίσσης, Πανισκάκης και Κωνσταντινίδης.

- Στο μεταξύ η Τρίγλια υποδέχτηκε στο γήπεδό της τον Αστέρα Αγίου Νικολάου σ΄έναν ισοπεδοτικό αγώνα, όπου η Τρίγλια κατάφερε 7 γκολ στα δίκτυα των αντιπάλων. Την επόμενη Κυριακή η Τρίγλια θα υποδεχτεί την Όλυνθο σε ένα ντέρμπι κορυφής...

 - Ένα γκολ του Καραχαλίδη στο 14΄ στάθηκε αρκετό για το Στρατώνι να πάρει τη νίκη από τον Διγενή Λακκώματος. Καλύτεροι ήταν οι φιλοξενούμενοι, που διαθέτουν έμπειρη ομάδα, ωστόσο πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε ο νεανικός Διγενής, ιδιαίτερα μετά το 30΄, όταν ισορρόπησε τον αγώνα και βγήκε μπροστά με αξιώσεις. 

- Με τρίποντο επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Σάρτης, με μια επιβλητική εμφάνιση απέναντι στην Προποντίδα Ν.Μαρμαρά και σκορ 3-1. Οι σκόρερς για την Σάρτη : Νταμαρλής, Ανδρεάδης και Σύγγελης. Με 10 παίκτες τελείωσε τον αγώνα η Προποντίδα, ύστερα από 2η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Βασίλης Γουγούσης. Το γκολ για την Προποντίδα πέτυχε ο Δημήτρης Καφές. 



 - Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Αριστοτέλη Σταγείρων - Στρατονίκης στο γειτονικό ντέρμπι, που κατάφερε και κέρδισε τον Αετό Βαρβάρας με 1-0 μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζαχαριαδη!

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα