Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Η Χαλκιδική στο Πρωτάθλημα KICK BOXING

Πραγματοποιήθηκε  στα  Σκόπια της Πρώην  Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας ( FYRΟΜ ), από τις 2 ως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017 το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων-Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος WAKO.                

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ  (ΠΟΚ) έδωσε το παρόν με 111 συμμετοχές ( τρίτη πολυπληθέστερη αποστολή μετά από την Πολωνία και την Ρωσία ),αθλητές από όλη την Ελλάδα , όλων των ηλικιών και κατηγοριών από 13 ως 18 ετών,4 διαιτητών και 5 ομοσπονδιακών προπονητών.

 

Ο τελικός απολογισμός των μεταλλίων για την χώρα μας ήταν: 3 χρυσά, 6 ασημένια και 18 χάλκινα.

Ο ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ, ο επαρχιακός σύλλογος  από την Νικήτη Χαλκιδικής , εκπροσωπήθηκε ακόμα μια φορά από τον Δάσκαλο του και Ομοσπονδιακό Προπονητή, Master Ιωακείμ Τσικούρη και από δύο αθλητές του συλλόγου οι οποίοι έλαβαν το εισιτήριο για την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό από το περασμένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

 

Oι αθλητές αυτοί ήταν :                                         

1) Ο Γεωργιάδης Γεώργιος , ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία  -63,5 κιλά FULL CONTACT Νέων Ανδρών και κατέκτησε την τρίτη θέση - χάλκινο μετάλλιο και ταυτόχρονα την εισαγωγή του σε οποιοδήποτε ΑΕΙ και ΤΕΙ της προτίμησής του χωρίς εξετάσεις και                                                                                      

2) Ο Ραμπότας  Θεόδωρος, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία -75 κιλά FULL CONTACT Νέων Ανδρών και κατέκτησε την πέμπτη θέση, χάνοντας στα προημιτελικά.

Tο όνομα της Χαλκιδικής και της Σιθωνίας για ακόμα μια φορά ακούστηκε στο χώρο του αθλήματος, εκτός Ελλάδος. Είναι μεγάλη η τιμή, ο μικρός αυτός επαρχιακός σύλλογος, να βρίσκεται για ακόμα μία φορά στα ψιλότερα σκαλοπάτια του Πανευρωπαϊκού και Παγκόσμιου επιπέδου του Κικ Μπόξινγκ, μεταξύ μεγάλων ονομάτων και Χωρών που πρωταγωνιστούν στο άθλημα.  

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα