Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Πολυγύρoς Χαλκιδική RUN 2017 -ΦΩΤΟ-

Πάνω από 250 αθλητές κάθε ηλικίας συμμετείχαν σήμερα στον 1ο Αγώνα Πολυγύρoς Χαλκιδική RUN 2017, ο οποίος πέτυχε το σκοπό του, δηλαδή την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του Πολυγύρου.

 

Η διοργάνωση Πολύγυρος Run Χαλκιδική περιελάμβανε Aγώνα Βουνού - Πόλης RUN 15 χιλιομέτρων και Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5,2 χιλιομέτρων. Τρέξιμο ή Δυναμικό Περπάτημα.

 

Από νωρίς το πρωί οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να είναι όλα έτοιμα και με σύμμαχο τον καλό καιρό η εκκίνηση δόθηκε στις 9 το πρωί για τον Λαϊκό δρόμο και λίγο αργότερα για τα 15 χιλιόμετρα. Ο Ορμυλιώτης μαραθωνοδρόμος του Άρη, Αντώνης Παπαδημητρίου, ολοκλήρωσε πρώτος τον αγώνα των 15 χλμ. σε 57.13 λεπτά και καταχειροκροτήθηκε στον χώρο του τερματισμού από μικρούς και μεγάλους, όπως και άλλοι συμμετέχοντες που διακρίθηκαν στην κατηγορία τους. 

 

Τη διοργάνωση ανέλαβαν το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής, ο Σύλλογος Νεολαίας Πολυγύρου, o ΑΟ Πολυγύρου και το ΕΠΑΛ Πολυγύρου, σε συνεργασία με τοπικoύς φορείς του Δήμου Πολύγυρου, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου συνέβαλε εθελοντικά στη διοργάνωση γιατί τα μέλη του υπηρετούν πάντοτε τον εθελοντισμό για το καλό της πόλης τους και των ανθρώπων της. 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ:

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ 5,2 ΚΜ

 

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ 15 ΚΜ

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα