Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Οι μαθητές του Πολυγύρου δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στην Άρση Βαρών!

Αύριο το πρωί ξεκινά το πρόγραμμα των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών στο Δημοτικό Θέατρο

Μαθητές των δημοτικών σχολείων και γυμνασίων του Πολυγύρου βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Δημοτικό θέατρο Πολυγύρου, όπου ενημερώθηκαν για το  Ολυμπιακό Άθλημα της Άρσης Βαρών στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής από 24 έως 27 Νοεμβρίου. 

Οι μαθητές επιφύλαξαν μια αποθεωτική υποδοχή στον χρυσό Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών Πύρρο Δήμα, ο οποίος τους μίλησε για το άθλημα και το ευ αγωνίζεσθαι. Τα παιδιά που επιθυμούσαν δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στην άρση βαρών και αυτοί που διακρίθηκαν θα παραλάβουν μετάλλια κατά τη διάρκεια της Τελετής Αγώνων, το ερχόμενο Σάββατο 26-11-2016.

 

Αύριο το πρωί ξεκινά το πρόγραμμα των αγώνων, ενώ η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ) σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS θα δώσει  την ευκαιρία σε πρόσφυγες, που αθλούνται στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Προσφύγων των Παιδικών Χωριών SOS και του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού «Πύρρος Δήμας», να αγωνιστούν εκτός συναγωνισμού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.


halkidikinews.gr



booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα