Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος "δάμασε" τον Τορωναίο! VIDEO/ΦΩΤΟ

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος "δάμασε" τον Τορωναίο Κόλπο διαπλέοντάς τον τέσσερις φορές και κολυμπώντας ασταμάτητα 34 ώρες!

 

Οι φίλοι του και ο κόσμος στην παραλία της Νικήτης που βρέθηκε κατά τον τερματισμό του, τον αποθέωσαν και υποκλίθηκαν  μπροστά στην τεράστια ψυχή και γενναιότητα που έδειξε από την πρώτη στιγμή που έπεσε στα νερά του Τορωναίου, ξημερώματα Σαββάτου στις 05.23... Εκεί τον υποδέχτηκε και ο πρόεδρος της ΕΕΝΝ "Ο Σίθων", Μάκης Παπαθανασίου.

"Είσαι γίγαντας" φώναζαν τα μικρά παιδιά, "είμαστε όλοι περήφανοι για σένα" του φώναζαν οι φίλοι του και τον χειροκροτούσαν δυνατά!

 

 

Μετά από 34 ώρες συνεχόμενης κολύμβησης και διανύοντας συνολικά περίπου 108 χιλιόμετρα, καθώς παρεξέκλινε κάποιες φορές της πορείας του λόγω των ρευμάτων, ο Χρυσικόπουλος έκανε μια τεράστια προσπάθεια, η οποία από μόνη της είναι πέρα από επιδόσεις και ρεκόρ. Το μόνο βοηθητικό μέσο που είχε ήταν η στολή. Τον συνόδευε το σκάφος του Κώστα Πανά και η πρώην πρόεδρος της Εκπολιτιστικής  Εταιρίας Νέων Νικήτης  “Ο Σίθων”, Κωνσταντίνα  Κούρα.

 

Να σημειωθεί ότι την τετραπλή διάπλευση του Τορωναίου είχε πετύχει το 2011 σε 38 ώρες, χωρίς κανένα βοηθητικό μέσο πλεύσης, ο Στέφανος Μέλτσης (Δείτε εδώ).

halkidikinews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος Επιχειρεί Το Τετραπλό Πέρασμα Του Τορωναίου Κόλπου


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα