Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024

Α Αθλητικά

«Χάλκινος» ο Καραλής με άλμα στα 5.90μ.

Το 6ο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή (πρώτο για τον στίβο) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι γεγονός με τον εκπληκτικό Εμμανουήλ Καραλή να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο σε μια τεράστια προσωπική δικαίωση.

Στα 25 του χρόνια είχε περάσει πολλά... Όμως όσες δυσκολίες κι αν αντιμετώπιζε από μικρός πάντα έβρισκε τον τρόπο να επιστρέφει. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά έχοντας πάντα συντροφιά αυτό το αφοπλιστικό χαμόγελο που έστελνε θετική ενέργεια παντού.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ώριμος πια έχοντας καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ από την αρχή της χρονιάς είχε θέσει ως στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πριν από 4 χρόνια στο Τόκιο είχε βρεθεί πολύ κοντά στο μετάλλιο, αλλά έμεινε 4ος. Τώρα όμως ήταν όλα διαφορετικά. Και το φινάλε πολύ πιο όμορφο. Τώρα πια επιστρέφοντας στο δωμάτιο του στο Ολυμπιακό Χωριό θα μπορεί να δείχνει κι αυτός στον συγκάτοικο και κολλητό του Μίλτο Τεντόγλου το δικό του Ολυμπιακό μετάλλιο...



booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα