Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: 4-0 - Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΑΟΚ -

Την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς επικράτησε του Παναθηναϊκού με 4-0 στην "καυτή" Τούμπα, ανατρέποντας το 2-0 της Λεωφόρου. Αντίπαλος των "ασπρόμαυρων" στον τελικό θα είναι η ΑΕΚ, η οποία έστειλε στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό.

 

Σε θρίαμβο του ΠΑΟΚ εξελίχθηκε η ρεβάνς του ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Ο "Δικέφαλος" επικράτησε μέσα σε αποθέωση των "πράσινων" με 4-0 (14΄ Πέλκας, 48΄ Μάτος, 73΄ Σάκχοφ, 83΄ Πρίγιοβιτς) στη "φλεγόμενη" Τούμπα, υπερκάλυψε το 0-2 του πρώτου παιχνιδιού κι έδωσε ραντεβού με την ΑΕΚ στις 6 Μαΐου στον μεγάλο τελικό.

 

Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες να "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν στην τελική προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ τιμώρησε με κυνικό τρόπο την αστοχία του και τον άφησε εκτός τελικού. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, αλλάζοντας την εικόνα του ΠΑΟΚ.

 

Στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, έκαναν γρήγορα το 2-0, ενώ η όποια ελπίδα του Παναθηναϊκού για πρόκριση τελείωσε στο 72', όταν οι "πράσινοι" έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Χουλτ. Στα τελευταία 20 λεπτά, το "τριφύλλι" κατέρρευσε, δέχθηκε ακόμα δύο γκολ με παίκτη λιγότερο κι υποτάχθηκε άνευ όρων στους Θεσσαλονικείς.

 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, πάντως, είναι εξοργισμένοι με τη διαιτησία του αγώνα. Κάνουν λόγο για σφαγή, διαμαρτυρόμενοι για πέναλτι που δεν δόθηκαν στο "τριφύλλι", αλλά και για την καθοριστική κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Χουλτ.

newsit.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα